Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، با اشاره به دعوت این معاونت از زنان سینماگر معترض به خشونت علیه زنان گفت: به طور عام از زنان سینماگر معترض به خشونت در این عرصه و به طور خاص از دست اندرکاران این جریان دعوت کردیم تا به نشست معاونت آمده و مسائل خود را مطرح کنند. برخی از زنان سینماگر معترض به خشونت در این عرصه حاضر شدند و برخی دیگر در نشست حاضر نشدند چراکه ظاهرا این افراد را برای حضور در نشست تهدید کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، انسیه خزعلی در برنامه‌ای رادیویی با موضوع "مروری بر متن و حاشیه جنبش me too در سینمای ایران"، با اشاره به دعوت معاونت امور زنان و خانواده از زنان سینماگر معترض به خشونت در این عرصه برای حضور در معاونت امور زنان و طرح مسائل خود، اظهار کرد: وظیفه ما بود هر صدایی را که در این زمینه بلند شود پاسخگو باشیم و در برابر نا امنی‌ها از زنان حمایت کنیم. در این راستا اعلام عمومی و خاص کردیم. از کسانی که دست اندرکار این جریان بودند دعوت خاص کردیم تا در جلسه حاضر شوند و صحبت‌های آن‌ها را بشنویم.

وی با بیان اینکه تعدادی از زنان سینماگر معترض به خشونت در این عرصه در جلسه معاونت امور زنان و خانواده حاضر شدند و برخی دیگر نیز حاضر نشدند، ادامه داد: ظاهرا برخی، تعدادی از این زنان سینماگر را برای حضور در آن جلسه تهدید کرده بودند و آن‌ها نیز در جلسه حاضر نشدند. شاید آن‌ها که این زنان را تهدید کرده بودند اهداف دیگری به غیر از امنیت مد نظر داشتند. کسانی که اهداف سیاسی دنبال می‌کنند برخی از این زنان سینماگر را تهدید کرده بودند، شاید نمی‌خواستند مشکل حل شود بلکه می‌خواستند به اهداف دیگری منجر شود. کسانی از این مساله و آب گل آلود، ماهی می‌گیرند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری همچنین درباره مطالبات زنان سینماگر حاضر در جلسه این معاونت، توضیح داد: تعدادی از زنان حاضر در جلسه مطرح کردند که بعضا ورودی سینما صحیح نیست و افراد با روابط ناسالم و رانت و بدون شایستگی لازم وارد این حیطه می‌شوند. گله‌هایی از این قبیل شد. البته شکایتی از آزار جنسی به دست ما نرسید و ما خواستیم اگر شکایتی هست به طور مصداقی به ما برسانند تا به طور قانونی آن را پیگیری کنیم.

خزعلی در بخش دیگر سخنان خود، امنیت زنان در محیط‌های مختلف اعم از محیط خانوادگی، اجتماعی، تحصیلی و شغلی را از جمله موارد حائز اهمیت برای معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری عنوان کرد و با بیان اینکه باید امنیت زنان از جوانب مختلف در محیط‌های گوناگون تامین شود، افزود: ما یک گروه مبارزه با فساد داریم که در داخل کشور و نیز در سطح بین الملل با کشور‌های مختلف در حال فعالیت و رایزنی است تا در راستای امینت زنان و مبارزه با فساد به معنای عام اخلاقی و مالی و..؛ و نیز فساد‌های متوجه زنان یعنی فساد اخلاقی و از نوع آزار جنسی است فعالیت کنیم. حتی یک مورد از این آزار‌ها قابل تحمل نیست و حتما باید این‌ها را در قوانین و آیین نامه‌ها و عملکرد‌ها ریشه یابی و پیگیری کرد تا از بین برود.

به گفته وی، فراهم کردن زمینه فعالیت امن و در کمال آرامش و به دور از خطر برای زنان از جمله برنامه‌های مهم معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در پایان سخنان خود با بیان اینکه شاید کشور ما یکی از امن‌ترین مکان‌ها برای زنان است، تاکید کرد: امیدوارم با همکاری خانم‌ها، محیط بهتر از قبل شود و بتوانیم شاهد امنیت کامل خانم‌ها باشیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: انسیه خزعلی امور زنان و خانواده رئیس جمهوری معاونت امور زنان و خانواده تهدید کرده بودند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۵۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عاطفه السادات مدبر نژاد در نشست شورای معاونان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، گفت: این سند بر اساس اسناد بالادستی از جمله سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و در هفت محور تدوین شده است.

وی، افزود: بر اساس این سند برنامه‌های لازم در حوزه زنان در سطح کشور در آموزش و پرورش از سال گذشته آغاز شده است و جلو می‌رود.

مدبر نژاد، با تشریح محورهای این سند گفت: زیست عفیفانه، گفتمان سازی الگوی سوم زن مسلمان، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تحکیم خانواده، نشاط اجتماعی، محرومیت زدایی و پرورش هویت اسلامی و ایرانی از جمله محورهای این سند است.

وی، جامعه هدف این سند را دختران دانش آموز، بانوان فرهنگی، دانشجو معلمان خانم، آموزشیاران زن نهضت سوادآموزی برشمرد و افزود: تمامی این موارد برگرفته از اسناد بالادستی است که طرح‌های مختلف در حوزه زنان بر این اساس در سال گذشته انجام شد و برای سال جدید هم برنامه ریزی لازم صورت گرفته است.

وی بیان کرد: در زمینه گفتمان سازی الگوی زن سوم مسلمان، نشست‌های تخصصی متعددی در تمامی استان‌های کشور برای بانوان فرهنگی و مادران دانش آموزان برگزار گردید. و کتاب سبک زندگی دخترانه در راستای گفتمان سازی الگوی سوم زن مسلمان تألیف گردید و در اختیار استان‌ها قرار گرفت.

مدبر نژاد افزود: تفاهم‌نامه همکاری مشترکی ما بین وزارت آموزش و پرورش و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری منعقد گردید که یکی از محورهای اصلی این تفاهم نامه الگوسازی از بانوان فرهنگی موفق در گفتمان الگوی زن سوم مسلمان بود.

مدبر نژاد ادامه داد: در زمینه پرورش هویت اسلامی- ایرانی، طرح کشوری تقویت هویت دخترانه، مهارت‌های اعتماد به نفس و عزت نفس در آنان با هدف کمک به پرورش هویت اسلامی- ایرانی و نقش آفرینی مؤثر و مومنانه دختران برگزار گردید.

وی افزود: کتاب هویت دخترانه جهت کمک به مربیان و مشاورین مدارس در راستای تقویت هویت دخترانه و پرورش هویت اسلامی- ایرانی تألیف شد و در اختیار استان‌ها قرار گرفت.

در جهت افزایش نشاط اجتماعی در بین دختران، ستایشواره بهیندخت برگزار گردید که هدف اصلی از این ستایشواره افزایش نشاط اجتماعی و پرورش هویت اسلامی- ایرانی دختران از طریق کشف و شناسایی استعدادها و توانایی‌های آنان در ۹ محور بود.

مشاور وزیر آموزش و پرورش. در امور زنان بیان کرد: در محور محرومیت زدایی و توجه به سلامت دختران دانش آموز مناطق محروم طرح کشوری بهبود وضعیت سلامت دانش آموزان دختر مناطق محروم در دوران بلوغ و تهیه بسته‌های آموزشی بهداشتی مکمل ویژه بلوغ دختران انجام گرفت

وی اذعان داشت: در راستای زیست عفیفانه نشست‌های تخصصی متعددی جهت ترویج و نهادینه‌سازی زیست عفیفانه برای بانوان فرهنگی و دختران دانش آموز در سراسر کشور انجام گرفت، از طرفی با حمایت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و با هدف توانمندسازی مدرسین زیست عفیفانه در راستای ارتقای آگاهی و مهارت والدین نسبت به تربیت زیست عفیفانه فرزندان در مرحله اول، ۲۰۰ نفر از استان‌های اصفهان، یزد، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و خراسان رضوی توانمند شدند که این عزیزان در استان‌هایی از جمله استان اصفهان کار آموزشی خود را آغاز کردند. در مرحله دوم، ۲۰۰ نفر از مدرسین آموزش خانواده، استان‌های البرز، همدان، گلستان، گیلان، شهرستان‌های استان تهران دوره‌های توانمندسازی را با حمایت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گذراندند.

مدبر نژاد افزود: در مرحله سوم، ۲۰۰ نفر از مدرسین آموزش خانواده استان‌های کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، سیستان و بلوچستان، قزوین و بوشهر این دوره را پشت سر گذاشتند، که به امید خدا از ظرفیت این مدرسین برای ارتقای آگاهی و مهارت والدین نسبت به تربیت زیست عفیفانه فرزندان استفاده خواهد شد.

مشاور امور زنان و دبیر قرار گاه جوانی جمعیت در ادامه بیان داشت: در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، آموزش مهارت‌های سبک زندگی اسلامی- ایرانی، وجوه مثبت ازدواج بهنگام، تحکیم بنیان خانواده و حمایت از نقش مادری در قالب نشست‌های تخصصی و همایش‌های متعدد در سراسر کشور انجام گرفت.

وی گفت: برای اولین بار رویداد ایران جوان- ایران قوی در سه محور خانواده، مدیران و ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها در راستای تقدیر از برترین خدمات در زمینه رشد ازدواج و فرزند آوری برگزار گردید که در هفته ملی جمعیت از برترین‌ها در این زمینه تجلیل خواهد شد.

مدبرنژاد در رابطه با سرویس مدارس نیز گفت: در حوزه سرویس مدارس در شهریور ۱۴۰۲ آئین نامه جدید حمل و نقل دانش آموزی مصوبه هیأت وزیران اجرا خواهد شد و بر اساس آن هیچ مدیر مدرسه‌ای حق انعقاد قرارداد با هیچ شرکتی را نداشته و این کار به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها واگذار شده و آموزش و پرورش به عنوان ناظر می‌باشد.

وی، افزود: امسال برای سرویس دانش آموزی مدارس، موظف به اجرای این آئین نامه هستیم.

کد خبر 6100249

دیگر خبرها

  • تلاش معاونت امور زنان و خانواده در ارتقاء سطح اجتماعی بانوان
  • غرب می‌خواهد هویت زنانه را از بین ببرد
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟
  • سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت زنان و خانواده رییس‌جمهوری
  • افشای سوءرفتارهای جنسی گسترده در یک نهاد فدرال آمریکایی
  • خزعلی: حضور زنان در ورزشگاه تصمیم نظام بود
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»